Menu
EUR
Het Merk Xinzuo

Het Merk Xinzuo

Door: Arnoud van Xinzuo NL Reacties: 0

Introductie
Welkom bij Xinzuo, wereldwijd een voorloper als het gaat om hoogwaardige Damascus stalen messen. Dit blog laat u kennis maken met de uit YangJiang (China) afkomstige producent achter de messen van de merken HEZHEN en Xinzuo. 

Alle messen van zowel HEZHEN als Xinzuo worden door Xinzuo geproduceerd in YangJiang (blog) in China. Deze stad heeft een lange geschiedenis als het gaat om het produceren van messen. De stad produceert al ruim 1400 jaar messen en staat niet voor niets bekend als de messen-hoofdstad van China. Door moderne technologie en traditioneel vakmanschap te combineren, creëert Xinzuo China's beste messen. Deze messen imponeren ook op internationaal niveau en concurreren met messen uit bijvoorbeeld Japan. 

Xinzuo is daarmee een toonaangevende fabrikant van kwaliteitsmessen met veel ervaring. Xinzuo is volledig toegewijd aan het leveren van het beste van het beste, en dat voor een eerlijke prijs. Xinzuo gelooft in de kracht van vakmanschap en streeft naar perfectie in elk mes dat ze produceert. Elk mes vertelt een uniek verhaal en toont de kunst en vaardigheid die nodig zijn om deze prachtige keukenmessen te maken. De betoverende patronen van het Damascus staal sieren de lemmeten en zijn daarmee de kers op de taart van de messen van Xinzuo. 

 

Productie en innovatie
Ten opzichte van vele concurrenten heeft Xinzuo het grote voordeel van vakmanschap en ervaring. Echter, een goed mes heeft meer nodig. Een goed mes combineert vakmanschap en ervaring, maar ook kwalitatieve grondstoffen en materialen. Ook hierin blinkt Xinzuo uit. Xinzuo importeert namelijk de beste materialen van over de hele wereld. Zo wordt het beste staal uit Japan en Duitsland geïmporteerd en zo wordt bijvoorbeeld Woestijnijzerhout uit Noord-Amerika gebruikt. Alleen door de meest geavanceerde en recent geïnnoveerde staalsoorten en bewerkingstechnieken te gebruiken is het mogelijk om te concurreren met de beste messen op internationaal niveau.

Het productie proces van Xinzuo (blog), van bewerkt staal tot een volwaardig afgewerkt mes, bestaat grofweg uit 12 stappen. Hierover meer informatie in een apart blog (link hierboven).

Een groot deel van de messen van Xinzuo zijn gemaakt van Damascus staal (blog). Zo verkopen we Damascus stalen messen met 37, 67, 73 of 110 lagen. Meer informatie over de geschiedenis en het heden van Damascus staal kun je vinden in een apart blog (link hierboven). 

Productie proces 1

XINZUO
Xinzuo produceert een erg groot deel van haar messen onder haar eigen merknaam: Xinzuo. De naam Xinzuo kan grofweg worden vertaald als 'toewijding en vertrouwen' en dit is dan ook waar Xinzuo voor staat. Xinzuo doet al jaren haar best om messen van topkwaliteit te vervaardigen en heeft een ongeëvenaarde kwaliteitscontrole. De groei die Xinzuo de laatste jaren doormaakt wordt gebruikt om nog meer te innoveren en te streven naar perfectie.

Daarnaast is Xinzuo volledig transparant wat betreft de productie van haar messen en de herkomst van de gebruikte materialen. Xinzuo doet niet mee aan het spelletje dat veel Chinese producenten spelen, met bijvoorbeeld valse claims als 'made in Japan' of 'made by Japanese VG10 steel'. De messen zijn gemaakt in China en dat is ook duidelijk op elke verpakking terug te zien. Door betrouwbaar en authentiek te blijven wint Xinzuo vertrouwen op internationaal niveau. Zo is Xinzuo de enige Chinese fabrikant die een samenwerking toevertrouwd is met de Japanse staal-leverancier Hitachi die bekende stalen als ZDP-189 en SRS13 levert.

Kortom, door toewijding, transparantie en vertrouwen wordt Xinzuo langzaam maar zeker een grootmacht worden op internationaal niveau. 

HEZHEN
De Chinese messenmaker produceert niet alleen messen van het merk Xinzuo, maar ook van het merk HEZHEN. Dit sub-merk staat voor nog meer focus op design, materialen en esthetiek, resulterend in een luxe aanbod. De naam HEZHEN is opgebouwd uit twee woorden: 'HE' en 'ZHEN', die samen vertalen naar 'de perfecte tool'. 

Internationaal en Nederland
Xinzuo is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is ondertussen een grote speler op het internationale toneel. Xinzuo staat op veel vergelijkingswebsites hoog aangeschreven en wordt geprezen door messen-experts en -liefhebbers. Zo worden de messen aangeprezen door onder andere ChefPanko en TheBambooGuy. Ondertussen worden de messen overal ter wereld online verkocht en wordt er naar fysieke messenwinkels toegewerkt. 

Xinzuo Nederland is al enkele jaren onderdeel van het wereldwijde Xinzuo-merk, verantwoordelijk voor verkoop en service in Nederland en België. Xinzuo NL is enorm trots om haar klanten de beste collectie hoogwaardige Damascus Stalen messen en keukenaccessoires aan te bieden. Xinzuo NL staat voor de kwalitatieve producten van Xinzuo en biedt daarom een verlengde garantie van 10 jaar op het gehele assortiment. Daarnaast onderscheidt Xinzuo NL zich door een ongeëvenaarde klantbeleving te bieden: gratis levering binnen 1-2 werkdagen en gratis retourneren. 

Toekomst
Xinzuo is hard op weg op 1 van 's Werelds beste messen merken te worden. Er wordt continu onderzoek gedaan naar geavanceerde metaalbewerkingstechnieken en er vinden continu innovaties plaats op het gebied van design en afwerking.

Xinzuo produceert op dit moment in zijn totaliteit meer dan 500 verschillende messen(sets). Xinzuo NL heeft daarvan meer dan 150 geselecteerd om aan te bieden in Nederland en België. Ondertussen blijft Xinzuo innoveren en komen er elk jaar tientallen producten bij, waarvan ook steeds meer op xinzuo.nl zullen verschijnen. 

Bedankt voor het lezen!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment

Recente artikelen

14-02-2024
Het Merk Xinzuo

Tags

Nieuwsbrief

Hiermee blijf je op de hoogte van acties en nieuwe producten.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!